300%

Omzet groei

45%

Meer conversie

440%

Transacties groei

Ervaring
van Ben Borst

Ben Borst is dé herenmodewinkel van Noordwijk. Het familiebedrijf is 26 jaar geleden gestart door Ben Borst en zijn vrouw Hanneke. Zij zijn nog altijd betrokken, al is de zaak inmiddels overgenomen door zoons Bernard en Johan. “Maar vader Ben is nog steeds het gezicht van Ben Borst,” vertelt Chantal.

Er zijn twee winkels, die direct naast elkaar liggen met een doorgang. Bij Ben Borst Men’s Fashion is de luxere mode te vinden. Wie komt kijken voor vrijetijdskleding, kan terecht bij Ben Borst Casual Wear. Maar waar je als klant ook binnenstapt, de kwaliteit staat altijd centraal.

Samen met medewerkers die er inmiddels ook al lange tijd werkzaam zijn, vormt de familie een sterk team. Een prima basis voor de persoonlijke aandacht en service waar Ben Borst om bekendstaat.

Daarnaast is er nog de online winkel. Chantal: “Dat zien we echt als verlengstuk van de winkels. Die vormen onze corebusiness. Maar online laten we wel zien wat we in huis hebben. En we brengen het no nonsense-verhaal van Ben Borst onder de aandacht. Daarmee maken we duidelijk dat er absoluut geen drempel is om bij ons binnen te stappen.”

Ben Borst en Burocontent

“Theodoor was al klant in de winkel en heeft ons eerst benaderd voor uitbreiding van de communicatie via Facebook. Na een tijdje zijn we ook in gesprek gegaan over het adverteren via Google. Daar deden we al iets mee, maar om het goed neer te zetten moet je echt gespecialiseerd zijn.” Bij Ben Borst misten ze die kennis. En ze wilden juist meer, verder en professioneler.

“Het gaat ook écht goed. En de lijnen zijn kort, dat vinden we heel prettig.

Wij zitten er ook graag bovenop en dat kan bij BuroContent.” Soms moet een campagne even op een laag pitje, vanwege beperkte voorraad. Of er moet juist ergens een extra boost voor komen. Dat wordt altijd vlot geregeld. Vaak zelfs dezelfde dag nog, zo geeft Chantal aan. “Ja, zo kunnen we heel snel schakelen en dat maakt het superleuk!”

Op de vraag of ze BuroContent ook bij anderen zouden aanbevelen, is de reactie heel duidelijk: “Zeker. Vanwege het prettige contact en de korte lijnen waar ik het al over had. En het gaat lekker informeel, daar houden we van. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat we heel tevreden zijn over de resultaten.”