700%

Toename software-demo aanvragen

8

Aantal automatische marketing flows

+500

Toename LinkedIn volgers

Dave Wiegerinkdirecteur-eigenaar en founder van Brincr Groothandelsoftware: ‘Je spreekt vertrouwen uit naar elkaar. 

 “Brincr is een jong softwarebedrijf, opgezet door mensen die hun sporen hebben verdiend in de IT”, vertelt Dave. Hij voegt eraan toe: “En eentje uit de groothandelbranche.” Ze organiseren alle operationele processen voor de groothandel. “Maar wij stoppen waar het financiële gedeelte begint. 

Brincr en BuroContent

Gestage groei is heel belangrijk voor Brincr. Ze waren vooral op zoek naar manieren om een continue stroom van leads te krijgen. Een van de partners kende Léon van BuroContent. Zo is het contact ontstaan. 

Als Dave begint te praten over de samenwerking, lijkt hij bijna net zo enthousiast als over de software van Brincr: “BuroContent beheerst alle facetten, het hele spectrum van online marketing. Het is ook prettig om daar één aanspreekpunt voor te hebben. One stop shopping. Dat werkt, ook omdat ze intern hele korte lijnen hebben. En we worden ontzorgd. Heel belangrijk wanneer je zo enorm hard groeit als wij.” 

 “We zijn begonnen met een abonnementsconstructie. Maar dat hebben we al snel losgelaten. Het paste niet, omdat we streven naar een gezamenlijk doel en telkens afstemmen welke tools we daarvoor willen inzetten. Natuurlijk was het even wennen, die manier van werken. In het begin liepen we ook tegen een paar kleine knelpunten aan. BuroContent kwam al heel snel met oplossingen. Het is vooral belangrijk dat je het vertrouwen naar elkaar uitspreekt.” 

 Dave vervolgt: “Het element van ‘no cure, no pay’ maakt onze samenwerking heel bijzonder. Dat tekent het commitment van BuroContent. En er gaat geloof in eigen kunnen vanuit. Geloof dat ze het kunnen waarmaken. Voor ons was dit het ultieme argument om voor hen te kiezen en tot nu toe werkt het heel goed.

 

Klik

Hij ziet BuroContent echt als een partner van Brincr: “De contacten zijn altijd prettig. Als die klik er maar is, dan groei je vanzelf naar elkaar toe. Dat is wel gebleken. En tot besluit: “Met relaties heb je het er natuurlijk weleens over. Kortgeleden heb ik een van onze klanten al verwezen naar BuroContent. Maar ze moeten het ook niet te druk krijgen, want dan is er straks te weinig tijd voor ons haha.