18%

Kosten per klik gedaald

24%

Toename bezoekers op de website

22%

Conversie uit campagne gestegen

Ervaring
van Jan Willem Merkens

Vonmarcken levert en onderhoudt hoogwaardige medische en laboratoriumapparatuur. Voor koelen en vriezen, temperatuur-registratie, (rijdende) logistiek en toebehoren. “In ons bedrijf staat centraal dat we een band willen opbouwen en onderhouden met onze relaties. Aan de klant-kant is dat niet alleen met de inkoper. Ook het persoonlijke contact met de gebruiker vinden we heel belangrijk. En we gaan op dezelfde manier om met onze leveranciers. Als je samen zorgt dat het totaalplaatje klopt, is er voor niemand reden om rond te kijken. Dat geeft rust.”

De persoonlijke benadering dus, maar ook service en productkennis. Daar moet Vonmarcken het van hebben. “Het klinkt allemaal logisch, een open deur bijna. Maar dat is het zeker niet. De juiste focus moet er écht zijn, altijd! Wij verkopen alleen apparaten waar we alles vanaf weten. En we gaan heel ver voor een klant.”

Jan Willem geeft een voorbeeld: “Een tijdje geleden werden we benaderd door een bedrijf waar we nog geen zaken mee deden. Midden in de nacht. Er was een probleem en niemand kon of wilde dat snel oplossen. Wij zijn wél gaan helpen. En inmiddels hebben ze bij ons meerdere Ultra low vriezers besteld uit het hogere prijssegment.”

 

Vonmarcken en BuroContent

“Wij hechten veel waarde aan mond tot mond-reclame. En ik doe graag zaken met relaties waar ik vertrouwen in heb. Via via lag er al een persoonlijk lijntje met BuroContent. Bij Vonmarcken waren we eerder ook wel bezig met online marketing. Maar door omstandigheden was ik op zoek naar een nieuwe partner. Daarom zijn we zijn in gesprek gegaan en het gevoel was meteen goed. Dat is het tot op de dag van vandaag.”

Jan Willem vindt het vooral heel prettig dat hij als klant voldoende aandacht krijgt. “Dat past natuurlijk ook bij onze eigen filosofie. En je merkt aan alles dat ze ook bereid zijn om met ons mee te groeien.” Momenteel verzorgt BuroContent Google Ads, social en content voor Vonmarcken.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat er zichtbare resultaten worden geboekt. “Je merkt dat we steeds vaker aan tafel zitten met mooie partijen die eerder niet van ons hadden gehoord. Als het eens ter sprake komt, zal ik BuroContent zeker aanbevelen bij mijn relaties.”