skip to Main Content

Ons aanbot

Vul je hapklare brokken aan met ons aanbot van creatieve diensten voor nog meer online zichtbaarheid.

Analyse en inventarisatie

Meten is weten. We beginnen daarom met een nulmeting, een hands-on analyse van je online aanwezigheid. In combinatie met het stellen van de juiste vragen brengen we zo in kaart waar jouw organisatie nu staat op de online uitlaatstrook. De analyse en inventarisatie is een goede aanvulling op de hapklare brokken en gaat zowel dieper als breder: niet alleen social media, maar je hele communicatie.

Strategie

Als je weet waar je staat, is de volgende vraag: waar wil je heen? Alles valt of staat met het juiste strategie. Wat wil je bereiken? Welke doelgroep wil je aanspreken? Welke socialmediakanaal is hier het meest geschikt voor? Burocontent adviseert, initieert en werkt aan de positionering van jouw bedrijf. Krachtvoer voor wie nog meer wil bereiken.

Instagram

Begonnen als app om foto’s te delen, is Instagram uitgegroeid tot een platform voor visual storytelling met meer dan 1 miljard gebruikers wereldwijd. In 2019 zijn er in Nederland 4,9 miljoen gebruikers en dit aantal stijgt elk jaar met ongeveer 20 procent. Een belangrijke plek voor jouw bedrijf om online territorium af te bakenen. Burocontent doet het kwispelend.

Facebook

Facebook is wereldwijd een van de grootste online speelveldjes met alleen al in Nederland meer dan 10 miljoen viervoeters. Grote kans dat hier veel potentiële maatjes bij zitten. We onderzoeken altijd eerst of Facebook geschikt is voor jouw marketingdoeleinden, want dat verschilt van branche tot branche en van doelgroep tot doelgroep.

LinkedIn

Richt jouw bedrijf zich op B2B? Dan kan het interessant zijn om LinkedIn in te zetten. LinkedIn is in Nederland namelijk een erg populair uitlaatgebied: uit onderzoek van Social Media Academy blijkt dat 74,5% van de landelijke beroepsbevolking een LinkedIn-profiel heeft. Daarnaast halen Nederlanders in vergelijking met andere Europese landen veel ballen op via LinkedIn.

Pinterest

Pinterest is een van de snelst groeiende platforms en wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt om inspiratie op te doen. Het is geen socialmediakanaal zoals Instagram of Facebook, maar meer een zoekmachine voor afbeeldingen. Volgens Marketingfacts had Pinterest in 2018 3 miljoen Nederlandse gebruikers, waarvan 578 duizend dagelijks van de site gebruikmaken. Burocontent adviseert je graag of Pinterest een interessant kanaal is voor jouw bedrijf.

MailChimp

Digitale nieuwsbrieven versturen blijft populair onder ondernemers. Belangrijke vraag: hoe doe je dit makkelijk en snel? Nou, met MailChimp, de oplossing voor het opmaken en verzenden van online-nieuwsbrieven die wél worden gelezen. Burocontent verzorgt ontwerp en desgewenst ook tekst, beeld en verzending.

Webcare

Social media zijn heel geschikt om met een aai en wat aandacht zowel potentiële als huidige klanten aan je te binden. Toch is het voor veel bedrijven nog erg speuren naar de juiste weg. Want wie gaat die vragen die klanten stellen via social media beantwoorden? En hoe? Doe het op de juiste manier en je biedt klanten een extra servicekanaal (klanttevredenheid omhoog!) dat tegelijk commerciële kansen schept. Burocontent regelt het voor je, of helpt je om het zelf te doen.

Concept

Missie, visie, kernwaarden, USP’s en positionering: het zijn de onderdelen van een creatief concept waarmee je concurrenten het nakijken geeft. Maar hoe ontwikkel je een zo’n concept? Daarvoor gaat het erom de juiste vragen te stellen. Je moet op zoek naar het onderscheidend vermogen, snuffelen aan de concurrenten en dit allemaal samenbrengen in een unieke boodschap. Burocontent is jouw speurhond in de jacht op een sterk concept als basis voor je communicatie.

Tekst

Op het schrijven van goede teksten wordt helaas vaak bezuinigd. Zonde, want een tekst die raakt is wat het verschil maakt tussen klik-aankoop of klik-weg. De tekst moet niet alleen jouw boodschap overbrengen, maar ook de lezer overtuigen en activeren. Bovendien is het wel zo fijn als de tekst eraan bijdraagt dat je website beter wordt gevonden in zoekmachines. Burocontent heeft gelukkig een aantal getalenteerde tekstteckels in de creatieve kennel.

Fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dus veel woorden willen wij hier niet aan vuil maken. Burocontent adviseert in het toepassen van fotografie. Echt, eerlijk, authentiek en voor ieder budget.

Film en animatie

Een film of animatie is de labradoedel van de social media: iedereen wil ‘m aaien. Een goed getrimde video draagt bij aan de professionaliteit van de organisatie en de identiteit van je merk. Niet alleen mooi, maar ook functioneel. Samen met een roedel getalenteerde viervoeters zorgt Burocontent voor een film of animatie die opvalt en wordt onthouden.

Hoger in Google (SEO en SEA)

SEO = Search Engine Optimalisatie. In mooi Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. SEA = Search Engine Advertising, adverteren in zoekmachines. Moeilijke termen, maar van enorm belang. Door specifieke technieken te gebruiken zijn specialisten in staat om content zodanig in te richten dat websites en webshops beter gevonden worden. Een prima manier om je online bereik te vergroten. Burocontent zorgt dat niet alleen speurhonden je weten te vinden, maar dat je voor iedereen op het online uitlaatveldje goed vindbaar bent.

Workshops

Een belangrijke doelstelling van Burocontent: bedrijven leren hoe ze de verzorging van hun socialmediakanalen zelf kunnen doen. De puppytrainingen zijn in ontwikkeling, in de tussentijd zijn we je graag van dienst met een workshop op maat. Meer weten? Mail naar apport@burocontent.nl

Back To Top