Gezocht: Online marketeer

BuroContent. Aangenaam. We zijn ondernemers die zich graag druk maken om het succes van bedrijven. Met focus op online marketing en meetbaar resultaat. Wij zijn leadgenerators in alle opzichten. Een bedrijf dat wil groeien, wil meer traffic. Aanvragen. Klanten. Omzet. Leads. Daar helpen wij bij. Daar zijn we gewoon goed in.

En help jij ons? Want BuroContent zit flink in de lift. Toch zoeken we geen liftbediende. Maar wel een Online Marketeer. En dan met focus op social marketing.

Wil jij in dit jonge, informele bedrijf het verschil gaan maken met jouw passie voor mooie en vooral effectieve social campagnes? Zit je vol met frisse, nieuwe ideeën? Ben je flexibel genoeg om ook andere dingen aan te pakken, als dat zo uitkomt? Kun jij je draai wel vinden in een team waarin we altijd bezig zijn om elkaar op een hoger level te krijgen?

Stel: je kunt al die vragen met ja beantwoorden én je hebt minimaal drie jaar ervaring in social marketing. Tja, dan wordt het hoog tijd dat we met je om de tafel gaan. En wie weet hoeven we daarna niet eens meer verder te kijken.

Maar het balletje ligt nu bij jou. Bij BuroContent willen we je in ieder geval graag leren kennen.

Heb je nog vragen, of wil je direct solliciteren? Bel of mail dan met 071 207 37 03 of info@burocontent.nl?